Korttilaatikkoni on vihdoin valmis, sen on tehnyt ArjaL:n "poikaystävä". Minä vaan hieman koristelin sitä sisältä ja ulkoa, tätä on tehty kuin Iisakin kirkkoa, voi yhdessä lootassa olla maalaamista. En enää edes muista montako kerrosta mitäkin lajia tuossa on ja vieläkään en ihan tyytyväinen pohjasävyyn ole, mutta saanee kelvata.

Tästä siis lähdettiin:
1400075.jpg

1400083.jpg
Sisusta on krakleerattu ja maalattu kulta/helmiäisvalkoisella maalilla.
1400088.jpg
Sisäkannessa on tanssivia pareja, sopii mulle tanssihulluna. Laitoin nuottiservettiä ja tekstirarroja myös lisäksi. Tarroihin laitoin vielä mattoteipin taakse, niin ainskin tarttuu. Laatikossa on tällä hetkellä omia ja saatuja kortteja, saadut meinaan laittaan kansioon ja pitää tässä vain omat mitä aion säästää.

1400098.jpg
Laitoin päälle MOO-kortteja ja ATC-kortteja sekä yhden pelikortin ja 4x4 kortin. Ne on kiinnitetty kaksipuoleisella mattoteipillä. Alunperin piti tehdä kortteja ilman pohjapahvia, että olisivat ohuempia, mutten sitten jaksanut erikseen alkaa tätä varten niitä väsätä. Tarrat on sellaisia, mitä en ole muuten raaskinut mihinkään käyttää. Pohja ei ole lainkaan noin vihertävä mitä tuossa näkyy, enemmän kullanhohohtoinen.