Lähdettiin ukon kanssa eilen Helsinkiin junalla, satuin pikkujouluissa voittamaan oikein 1 luokan edestakaiset matkat kahdelle junalla. Mehän sitten käytettiin ne nyt kun oli sopiva tilaisuus. Pidemmällekin niillä olis päässyt, mutta ei tule kuitenkaan lähdettyä. Ja Helsinki on aina Helsinki ja ihana käydä siellä välillä.

Hyvä syy oli se että pikkuveljeni 40 vee ylläribileet oli ravntola TEXASissa. Meitä oli siellä 16 henkeä ja yllätys oli hälle melkoinen, kun luuli tulevansa vain avovaimonsa kanssa syömään ja me kaikki oltiin siellä. Vedätys meni oikeaan osoitteeseen...koska hän huijaa minua ja muita aina mennen tullen ja minä lankean aina ...
Ruoka oli erinomaista, ainakin minun annokseni, jotkut eivät tykänneet taas ollenkaan. No makunsa kullakin.Palvelu oli erinomaista ja ruoka sekä juomat tulivat nopeasti vaikka meitä oli iso porukka ja yläkerta muutenkin täynnä.. Me painelimme hotellille klo 22 about ja muut jatkoivat vielä Zetoriin, eipähän ollut pää pipi kun ajoissa ymmärrettiin poistua.Me jo päivällä tuolla piipahdimme, ukko ei siellä ollut koskaan käynyt ja pitihän se erikoinen paikka hälle esitellä. Itse olen siellä monestikin joskus ollut vuosia sitten. Todella hyvää ruokaa myös siellä.

Muutama clownikortti on tullut tehtyä tänään ja liityttyä UNELMAKERHOON.
Jokin aika sitten  liityin myös JUJU-kerhoon joka on samantyyppinen. Sieltä tulikin liittymislahjakirjat:
Sahalla ja siveltimellä sekä Tee oma leikekirjasi, mainioita opuksia molemmat.
On tullut lopetettua muita kirjakerhoja, joten voi liittyä taas uusiin vähän erilaisiin.

Meillä siis alkoi ukon kanssa nyt viikon loma. JES!!

Uudet clownit löytyy Flickristä.