Ensin SUURET KIITOKSET tästä viimeisestä ihanasta ylläristä ja tietenkin kiitos myös kaikista aikaisemmin saamistani ihanista jutuista.

1342217.jpg
Aivan ihania juttuja oli kirjekuori pullollaan, kiiltokuvia (joita juuri yksi päivä hypistelin jossain, mutta en viitsinyt ostaa), kirjaintarroja, joita tarvitsee aina. Aivan ihania kruunuja ja sydämiä tuollaisia ohuita peltisen tapaisia, upeita papereita - käsin tehdyn oloisia tai käsintehtyjä. Harmi että jäivät tuonne piiloon, katsotaan laitanko uuden kuvan tänne. Haaraniittejä, punaisia isoja sydämiä pieniä kullanvärisiä.

Kiitos kaikki ovat erittäin mieluisia. Upean kortin olet myös PAULA tehnyt, enkä kyllä ollut yhtään perillä, että kuka olet, veikkasin hieman erästä toista. Olet Paula edelleen niin salainen, että en tiedä edes blogiasi. ATC kortit lähtee kuitenkin sinulle tänään. Sandyltä olen kysynyt blogiasi ja hän sen ehkä kertoo jossain vaiheessa, ellet itse ehdi ensin.

KIITOS !!

EDIT: Paula, ei haittaa mitään vaikka tämä tuli vasta tänään. Suurin huoleni oli että saan osoitteesi, jotta saan ATCkortit tänään postiin. Jännitti -hassua kyllä, avata tuoa pakettiasi. Luin vasta äsken kommenttisi tuohon MÖY postaukseen. Ilmeisesti kaikki kommentit eivät tule sähköpostiin, koska oli mennyt ihan ohi multa. En vieläkään ole varma blogistasi -mihin mun kuuluisat etsiväntaidot on kadonneet ??