Vieläkin kiittelen tutuille ja tuntemattomille mukavista kommenteistanne. Olihan se jännää olla teeveessä, vaikken olekaan mikään luontainen esiintyjätyyppi ja mieluusti välttelen sellaisia tilanteita. Jännitin vähemmän kuin kuvittelin, mutta AnuB oli aivan mahtava persoona, jonka kanssa tuli hyvin juttuun ja muu kuvausporukka rentoa, joten ei heidän takiaan ainakaan tarvinnut jännittää.Tämä ATC on kuitenkin niin ihana juttu, että siitä mielellään puhuu. Jäi kuitenkin moni asia puhumatta, mitä Anun kanssa suunniteltiin, mutta eihän kaikki mahdu noin lyhyeen aikaan, eikä välttämättä tule edes mieleen. Onneksi on tämä netti, josta halukkaat saavat lisätietoa. Kiva jos moni innostui asiasta.

1358535.jpg
Tässä näkymä hotellin ikkunasta. Syy miksi otin kuvan on se, että aloitin koulun tuossa Aleksis Kiven silloisessa kansakoulussa ja olen opetellut luistelemaan tuolla kentällä. Asuttiin Hesarilla silloin ja myöhemmin asuin koulun vieressä vasemmalla näkyvässä talossa pojan kanssa.  Oli niin kotoista katsella tuota maisemaa hotellin ikkunasta.

Kirppisostoksia

1358527.jpg
Tuo nuottikirja on tosi löytö, jotenkin kyllä hieman kauhistuttaa riipiä sieltä sivuja, koska siellä on tosi ihania kappaleita.Tuon kivan kassin sain muistoksi.
1358528.jpg
Etu ja takakannessa on tekstejä, jotka on kuin suoraan tehty ATC-kortteja varten.
Eipä ne taas hyvin tuossa näy.Tässä muutamia:
"Love me or leave me"
"Alice in Wonderland"
"Autumn Leaves"
"The Song From Moulin Rouge"
"Where the boys are" jne.
Olen tosi huono keksimään tekstejä, joten näitä varmaan näette seuraavissa korteissa.


Laitan tähän linkin NAPPPIKAPPAAN, jossa on alkamassa ATC-rengas, joten osallistukaahan siihen.