Hei kaikki ATC-korttien teosta kiinnostuneet - aloittelevat harrastajat ja enemmän harrastaneet.

Olemme suunnitelleet Yellow housen Alicen kanssa, että olisi mukavaa kokoontua esim. kerran kuussa vaihtelemaan kortteja ihan livenä ja siinä samalla voisimme tehdä kortteja ja rupatella mukavia.

Ensimmäin tapaaminen on suunnitteilla pitää sunnuntaina 30.3.2008
klo 13.00, 
Turussa Hämeenkadulla olevassa Naantalin Aurinkoinen kahvilassa.

Ohjelmassa on live-vaihtoa, ja ensimmäinen teema on laveasti Vintage. Tehdään väh. 4 korttia aiheesta. Ne saa postata blogissa tai kuvagalleriassaan, mutta niitä ei saa vaihtaa eikä varata muualle ennen tapaamista. Pane siis merkintä "for live trade" tai "varattu live-vaihtoon" kuvan kohdalle. (Saammepahan kuolata toistemme kortteja etukäteen.)
Lisäksi, ota kaikki muut vaihdettavaksi sopivat kortit.

Olisi mukava jos uusiakin harrastajia tulisi mukaan, vaikka et ikipäivänä olisi tehnyt yhtään ATC korttia, mutta sinua kiinnostaa kokeilla. Sinun ei tarvitse ottaa muuta mukaan kuin näppärät pienet sakset, liimaa ja ehkä kaksipuoleista teippiä  sekä oma viivoitin olisi hyvä olla. ME "vanhat" harrastajat voisimme ottaa materiaalia mukaan sen verran, että uudetkin saisivat kokeilla kortin tekoa. Kaikilla on varmaan sen verran materiaalia, että siitä riittää kokeiltavaksikin.

Omat kokoelmat voi myös ottaa mukaan, näin uudet näkevät eri tyylejä ja saavat vähän vinkkiä kortin tekoon . Jos sinulla on kirjoja aiheesta, tuo toki mukanasi, niin ainakin jo kolme meistä aikoo tehdä.

Teksti on osittain kopioitu Alicen minulle laittamasta viestistä.

TERVETULOA MUKAAN INNOSTAVAAN HARRASTUKSEEN niin ja toki kauempaakin saa liittyä joukkoon, jos asia kiinnostaa.

TAPAAMISPAIKKA ilmestyy blogiini, heti kun sen keksimme!!!

PS: Turun Sanomien Treffi liitteeseen (ilm. ke 26.3) tulee juttu ATC-korttien teosta ja se liittyy ohjelmaan, joka tulee 27.3.2008 TURKU-TVeestä klo 18.00 ja 21.00. Ohjelman nimi on OPI ja HARRASTA. (Ohjelma tulee ilmeisesti useampanakin uusintana jos ei tuota ehdi katsoa)

Jos on kysyttävää laittakaa viestiä minulle.