Saimme eilen siivottua mökin sisältä, ukko siivosi hieman pihaakin. Minä en haravaan vielä koskenut, koska juuri helpotti kamala niskakramppi hieman...tuleehan noita viikonloppuja, eikä ne duunit sieltä lopu koskaan (ikävä kyllä). Minä sitten istuskelin sisällä ja kävin naapurissa höpöttelemässä. Siinä se ilta sitten meni, kun ravattiin puolin ja toisin kolmen talon välillä, illalla grillailtiin ekat makkarat meidän puolivälinkrouvin grillillä.
Saunaa ei vielä lämmitetty, kun ei viitsitty vettä kantaa ämpärillä, kohtahan tuon pumpun saa jo laittaa paikoilleen.

1440281.jpg
Tältä näytti maisema eilen...kuva on otettu kännykameralla tällä kertaa, kun piti sitäkin testailla.

1440284.jpg
Tämmöisiä näkyi P-paikan kukkapenkissä. Tulppaanin varret on n 10cm mittaisia.

Tänä aamuna siivosin auton sisältä, oli siellä aika paljon hiekkaa ja pölyä. On tuo auton imurointi vähän jäänyt talvella, nyt kun ei töissä ole enää saanut pestyä ja siivottua autoa. Ajettiin sitten vielä pikapesuun, joten nyt auto on kuin uusi taas.

Jotain tekis mieli näpertää, vaan en nyt oikein saa aikaiseksi...20 korttia pitäisi tehdä seuraavaan tapaamiseen. On se kumma, kun heti menee vaikeeks korttien teko jos niitä pitää "pakolla" tehdä tietty määrä..olen mää outo...kai se on tää pässinpäinen luonne joka pistää hanttiin. EI silti, kivat aiheet on Pariisi, Matkustus ja Vuodenajat...tai no toi viimeinen on ehkä "ei niin kiva" aihe.. Kyllä mä ehkä jotain saan aikaiseksi siihen mennessä, onhan tässä vielä aikaa. Mulle sopii kyllä paremmin tää "omasta päästä korttien teko".

Filmitähtivaihdon kortit on valmiina, syntyivät puolivahingossa ATCpäivässä haasteen puitteissa. Yksi pitäis vielä väkertää, jos meinaan sen viimoisen Marilynin pitää itse.

Nyt pitää ensin mennä tyhjentämään ppk ja apk ja ladata ppk uudelleen...yks mattokin pitäis pestä vaan en tänään viitsi.

Olipa mukava olla taas mökillä, kunhan ilmat lämpenee niin voi enemmän olla ulkona vähemmän sisällä. Eilen oli takamus hieman jäässä, kun n klo 22 istuttiin pimeessä grillailemassa, onneks kuitenkin oli hyvää seuraa...

Naapurissa vielä piipahdettiin hetken verran kun pari "blondia" odotteli siellä...se on sitten taas ihan toinen tarina :D:D