Onpas ollut postipäivä...

Hirvittävä kasa postia oli tänään tullut, lisää Filmitähtiä ja kirjekuori Raumalta, sekä pakettikortti postiin, jossa luki Filmitähtikortit. Aattelin, että onpas isot kortit kun oikein paketissa tulee...no siellähän oli vähän muutakin....

Ensinnäkin KIITOS kaikille Filmitähtivaihtoon osallistujille, IHANIA kortteja olette tehneet. KIITOS myös kaikesta ylimääräisestä kivasta, mitä olette minulle laittaneet. Ihania juttuja. ArjaL:lle kiitos maistiaisista..on ihanaa paperia ja kunhan saan uudet värit masiinaan niin heti testailen.

1453120.jpg
Tämmöinen kasa filmitähtiä, vähän kyllä teki mieli taas paeta niiden kanssa....

1453139.jpg
Tämmöiset ihanuudet jäi minulle.
1453142.jpg
Nämä kivat kortit tulivat Suomi-Saksa vaihdosta, kiitos Riitalle järjestämisestä.

Sitten se Salainen Ikaros...
1453149.jpg
1453153.jpg
1453156.jpg
Vähän huonoista kuvajulmista kuvasin laukun, täytyypä kuvailla uusiksi.

Laukku tuli siis Helil, kiitokseksi yllytyksistä, ynnä muusta sellaisesta ja syyllinen taidan olla myös siihen, että hän oli Kirppis ohjelmassa...ja Maissi on taasen syyllinen minun siellä olooni, pakkohan se oli antaa "vahingon" kiertää, varsinkin kun joku tekee noin ihania juttuja, näissä on jo aihetta vaikka pidempäänkiin teevee ohjelmaan.  KIITOS Heli tosi paljon tästä, arvostan todella tätä lahjaa.

Postilappu kun tuli, meinasin sännätä heti postiin kun siinä luki Filmitähtikortit. Aattelin, että saan ne huomenna sitten kaikki postiin. Tuollainen yllätys sitten oli filmitähtien lisäksi. Maltoin sentään syödä ja imuroida ennen postiin lähtöä. Olikin hirmuinen nälkä, kun oli työpaikan jumpassa Pilatesta ja päivällä tuli syötyä vähän heikosti...hernerokka ei maistunut, joten suuntasimme lähimpään kahvilaan....Nyt on oudot lihakset kipeät, joten taidan levyttää hetkeksi itseni tuonne soffalle.

KIITOS KIITOS vielä kerran kaikille.

NIIN...huomiseen postiin pistän nämä Filmitähdet, joten maanantaina pitäisi olla teillä, paitsi Tatsin kortit on mulla ja hän saapi ne sitten kun taas nähdään.

Aion muuten ottaa laukun töihin ja "elvistellä" sillä siellä muille "tytöille" :D