Sain vihdoin kotiin nämä ATC-kortit, jotka tein Turun Sanomien Treffiliitteeseen. Olin siis kahvila-ravintola Kertussa toimittajan ja kuvaajan kanssa. Kaksi kortti tein kuvaajan kuvatessa ja kaksi sitten kuvaajan lähdettyä. Tein nämä pääsiäispyhien aikaan.

Toimittaja toi 4 Turku aiheista postikorttia, joista piti tuunana ATCeet. tein työtä käskettyä ja tässä tulokset.

1474335.jpg
Föri menossa Turusta Åboon pieni tyttö kyydissä.
1474340.jpg
Pojat ihmettelevät Pietari Brahen patsasta.
1474342.jpg
Turun linna ja "linnan kuningatar" :D
1474344.jpg
Lintuset seurailevat torielämää.

En vielä tiedä, pidänkä itse kaikki vai vaan yhden. Flickristä sen sitten näkee onko nämä vaihdettavissa. Tänään en jaksa näitä sinne laittaa.


Nyt on niin paljon kaikkea ohjelmaa, että tämä askarttelu väkisinkin jää vähemmälle. Mökillä on paljon puuhaamista ja  Latinostanssinkin aloitin taas, joten se on sunnuntaisin ohjelmassa. Viikolla ei juuri jaksa mitään tehdä, jos energiaa riittää, yritän mieluummin mennä pyöräilemään, kuin istua tässä koneella ja askartelemassa./vaikka häntäluu siinä tulee kipeäksi)

Tänne ilmestyy uusia kortteja, jos innostun ja ehdin tekemään. Olen pistänyt itseni nyt ostolakkoon askartelutarvikkeiden suhteen. Ei tästä tule mitään, kun kaikki paikat on tavaraa täynnä, uusia tulee hankittua, vaikka kivaa tavaraa löytyisi kun vain viitsisi penkoa laatikoitaan.

ATC tapaaminenkin taitaa jäädä väliin, tulee turhan kiirus mökiltä tapaamiseen ja sieltä pitäisi vielä ehtiä Latinostunnille. Sitä en nyt jätä väliin, koska ostin jo lippuja ja mulla on yks kaveri tsempattavana...yksin hän ei sinne mene ja onhan se ihanaa tanssia.

Kevät on vähän tämmöistä aikaa, varsinkin kun tuo mökkeily vie aikaa. Onhan se kivaa olla siellä vaikka en mikään intohimoinen hortonomi olekaan. Töissä on yhtä hurlumheitä...ei jaksa juuri muuta, oikeesti pitäis ottaa viikonlopuks yksi iso homma tehtäväksi, jos meinaan saada sen valmiiksi tässä kuussa. Eihän se olekaan kuin vasta vuoden myöhässä, ei onneksi johdu minusta. EN n yt kuitenkaan ehkä ota mitään duunia kotiin...vaan sulkeudun töissä yhteen huoneeseen naputtelemaan sitä opusta, puhelimeen en vastaa eikä mua saa häiritä....kuin ehkä esimies....jos sekään.

Tämä meni nyt lörpötykseksi näköjään. Huomenna lähdemme työporukan kanssa päiväksi Tammisaareen tutustumismatkalle ja sieltä kun tulen hurautan suoraan mökille. Auto pitää siis aamulla pakata. Kynnet sain lakattua, valkoinen paita ja suorat housut  odottaa, jos joku silittäis ne...
Lakkasin kyllä eilenkin kynnet, kokeilin mustalla ranskalaista lakkausta. Oli ne aika hienot, mutta en mä voi huomenna mennä mustilla kynsillä mihinkään.

Maanantaina on sovittu  pyörälenkki ja sen päälle Haunisten tekojärven ympärikävely, Leena pitää houkutella vielä mukaan. Hän ei kyllä varmaan suostu sinne tulemaan pyörällä, mutta tulkoon autolla. Pääseepähän vähän irtaantumaan sekin perhekuvioista. Tekee hyvää itsekullekin pieni irtiotto, vaikka vain muutama tunti.