Nyt vasta ehdin tänne koneelle, viimeksi perjantaiaamuna olen täällä ollut. Perjantaina oli aika kiirus päivä, heräsin klo 7 ja siivosin muutaman tunnin ja välillä juorusin puhelimessa serkkuni kanssa. Sitten pitikin jo lähteä viemään Pösön renkaita autoliikkeeseen, jotta sain uuteen autooni tilaa. Ukko oli antanut mulle listan, mitä pitää K-raudasta ja Biltemasta hakea, minähän sitten hain. Kauppaan ja sitten mökille niin enhän minä mihinkään Vehmaalle ehtinyt - sorry HeTatsi.

Tälläisiä pari kappaletta löytyi naapurin pihasta, ne kokivat aika äkkiä kovan kohtalon.
1526185.jpg
Näitä en olekaan vielä mökillä nähnyt, tiellä on muutama vaskitsa vilahtanut. Naapurikaan ei muista 15 vuoteen nähneensä pihallaan kyykäärmettä. HYI!

Tänään sitten jätin ukon mökille ja hurautin Yariksellani Nousiaisiin serkun luo, kun ei olla nähty aikoihin. Ennen nähtiin useammin, kun minä asuin Helsingissä, nyt kun on jotain 20 kilsaa välimatkaa ja mulla auto, niin eipä ehditä nähdä. No anyway oli kiva nähdä. Kahvit juotuamme houkuttelivat kaupunkilaistytön metsään korvasieniä keräämään, Valpperiin Susien valtakuntaan.

Hieman pelotti, mutta päätettiin syöttää susille ensin serkun ukko, jospa ne jättäis meidät rauhaan, vaikka kieltämättä me oltais oltu paremmassa lihassa kuin Kainuun poika. :D Haettiin sitten yks ukko vielä mukaan, joka tiesi missä niitä korvasieniä on ja niitähän oli aivan hirveästi joten kori täyttyi vartissa.
1526263.jpg
Pariin paikkaan vielä ajeltiin, josta saatiin vielä lisäksi pari muovikassillista. Saavillinen niitä sitten tuli kaikenkaikkiaan. Siinä sitten tehtiin soittokierrosta, että kenelle kelpaa ja kelpashan ne. Minäkin niitä hieman otin mukaani. Ennenkuin pääsin kotia lähtemään tehtiin porukalla ruokaa, korvasienikastiketta, perunoita, salaattia ja pihvejä. Olipas hyvää, kiitos vaan ruokkimisesta.

Kyllä se on mielenkiintoista liikkua metsässä sellaisten kanssa jotka huomaavat että tuosta on mennyt susi, hirvi on riipinyt noita latvuksia, hiekkaisessa penkassa on teerin jäljet jne.  No metsämiehethän ne tietävät tämmöiset jutut.

Eilen tuli tehtyä neljä ATC-korttiakin, jotka löytyvät kohta Flickristä, en nyt jaksa tänne niitä laittaa.

NIIN JA JEE, Nicke jatkaa Tanssii tähtien kanssa kisaa. Onneksi Tuuli putosi vaikka erinomainen tanssija onkin, jotenkin vain ei hänen tanssissaan tunnetta näy. Kertaakaan ei ole tullut kylmät väreet sen parin tanssista vaikka tekniikka on kohdallaan. Toisaalta jos olis livenä nähnyt tanssit, vois olla iha eri juttu. Kohta tämä tanssihullu katoaa täältä tuonne soffalle lukemaan.

EDIT: KIITOS Minna ja Millam IHANISTA korteista jotka tulivat perjantaina.
Kiitos myös Nappikappaan, olen voittanut siellä ATC-kierroksesta, jotain materiaalia, hieno juttu.