Lauantaina heräsin aikaisin, kun piti ukko kuskata lähipitäjään kurssille. Oli ihana aamu sain tehtyä uusiksi vihdoin kukkapenkin, joka on ollut jotenkin sellainen sekava.

1591561.jpg
Pätkäisin sen vähän lyhyemmäksi, keskelle ladoin tiilet ja osaan laitoin soraa, että on hyvä kulkureitti suihkualtaalle. Tiilien päällä on tuollaiset sementtiset pyöreät kivet, joiden päälle laitan jotkut kukkapurkit. Loppupäähän laitoin vuorenkilpiä, niitä kun riittää meidän pihapiirissä, niin oli mistä ottaa. Tuossa edessä on kaksi pionia ja kaksi kuunlijaa. Taaimmaisesta, jota ei hyvin vielä näy tulee tosi suuri. Kuunliljat pelastin vanhasta kukkapenkistä, joka osittain jää tulevan kodan alle. Nythän tuo ei juuri miltään näytä, mutta kunhan kasvavat ja pionit kukkii, uskon että sitten on kaunis penkki.. Toisen pionin siirsin tuolta taaempaa, joten saas nähdä säilyykö se hengissä. Eipä tuo nyt mikään puutarhurin taidonnäyte ole, mutta kelpaa meille.

1591585.jpg
Kukkapenkki oli melkein valmis ennen aamukymmentä, olin laittanut aamulla heti saunan päälle ja tätä maisemaa sitten katselin aamusaunan jälkeen ja nautiskelin jääkylmää vissyä. AI että oli mukavaa, linnut lauloi ja oli rauhallista. Mietinkin, että melkeinpä nautinnollisempaa on aamusauna ja vissy, kuin iltasauna ja kylmä olut...Naapureissa vielä nukuttiin kunei liikettä näy.....
1591597.jpg
Lähdin iltapäivällä hakemaan ukkoa ja tottakai jätin avaimen tuvan pöydälle ja laitoin oven vaan munalukkoon...siinä sitten kiroilin hetken ja mietin, että mitäs nyt tehdään. Muistin, että keittiön ikkuna jäi auki kun tuuletin broiskun hajuja pois. Soitinkin sitten naapurin ukolle, että viitsitkös tulla kiipeämään meidän ikkunasta sisään, no sehän tuli ja sain avaimet. KIITOS P.!

Kota pitäisi tulla tällä viikolla, toivottavasti toimitus pitää, muuten palaa kyllä pinna molemmilta. Ihanat naapurit ovat tulossa auttamaan sen kokoamisessa. Mulle jää varmaan toi ruokapuoli, vaikka kyllä minäkin jotain pystyn tekemään. (Toisaalta, mehän voidaan naapurin R:n kanssa istuksia ja katsella miesten työntekoa...no ei sentään )Siitä sitten kuvia..kun ensin se nyt tulis ja saadaan pystyyn..

Nyt loppuu tämä raportti tähän ja mä menen nukkumaan. Tuli tehtyä pyörälenkki ja reilun tunnin mittainen kävelylenkki ja takaisin taas pyörällä ja nyt tuntuu jaloissa, varsinkin tuossa kipeässä polvessa. Taidan jättää väliin huomisen työmatkapyöräilyn, mitä olin suunnitellut.

ATC-kortteja tai muitakaan kortteja en tehnyt viikonloppuna ja jäi se korttitapaaminenkin sitten väliin, mutta sainpahan mökillä jotain aikaiseksi.