Olin jo laittamassa tätä tekstiä tuonne edellisen postauksen kommentteihin, mutta päätinkin laittaa ihan tänne.

Kiitokset teille blogiystäväni kommenteista.

Anonyymit kommentit tulevat näkymään julkisesti blogissani jatkossa ja laitan myös systeemit millä seurata ip-osoitteita.

Jos on jotain ihmettelemistä, sitä voi reilusti kysyä omalla nimellä tai laittaa vaikka sähköpostia tai pyytää ottamaan yhteyttä omaan s-postiin.Ikävää, että jotkut kateelliset tosiaan yrittävät pilata muiden ilon harrastaa, harrastustahan tämä nimenomaan on, kukaan ei kuvittelekaan olevansa suuri taiteilija, eikä  kehuskele aikaansaannoksillaan täällä. Blogin pitohan on ideoiden ja ilon jakamista. On ilo katsoa, mitä kukakin on blogissaan touhunnut ja millä tekniikoilla ja tyyleillä kortteja tai muita juttuja on tehnyt. Samallahan tässä on kaikki tekeleet tallella, voi itse katsoa, että mikäs juttu se olikaan tai milloin jotain tapahtui. Anna Anonyymi voisi hankkia ELÄMÄN ja alkaa vaikka harrastaa jotain ja purkaa kiukkuaan sekä energiaansa sitä kautta.Harrastaessa harmit unohtuu. Jokaisellahan on oikeus laittaa blogiinsa ihan just niitä kuvia tai juttuja, mitä haluaa, sitä ei tarvitse kenenkään tulla ihmettelemään ilkeämielisesti.

Aina saa kommentoida ja voi kysyä, mutta on hyvien tapojen vastaista olla ilkeä aiheetta.Onneksi tämä askarteluporukka osaa käyttäytyä. Anna Anonyymi  tuskin kuuluu tähän askartelevaan joukkoon. Ihanaa ystävät, että olette olemassa ja kivaa että ollaan monen kanssa jo livenäkin tavattu.

EDITTIÄ:

eXTReMe Tracker

Nyt mullakin on tämmöinen pallukka niinkuin Maijullakin, kävin sitä kautta nappaamassa itselleni tämän.