Ihana korvaamaton talkooporukkamme pisti taas parastaan ja saatiin lauantaina kota tähän malliin, miltä se näissä kuvissa näyttää.
KIITOS oikein paljon teille "poijjaat".


Oman osuuteni suoritin tekemällä ruokaa ja antamalla asiantuntevia neuvoja :D...olen kova neuvomaan, vaikka asiasta en mitään tietäis (vaiks vähän kyllä tiesinkiiii) , mutta eipä nuo panneet pahakseen mun höpinöitä. Onneksi.

1606425.jpg
Tästä pitäis alkaa....
1606428.jpg
Tilpehööriä...
1606434.jpg
Näin se homma etenee..
1606438.jpg
Aika hienolta näyttää, eiks vaan?
1606444.jpg
Tästä ikkunasta näkee kuka tulee pihaan ja viereistä ikkunasta näkee, että ketäs sinne naapuriin oikein TAAS menee ;).
1606450.jpg
Tältä se näyttää huvimajalta kuvattuna.
1606464.jpg
Harjakaisvalmiina. Vasemmalta umpiseinältä alkaen nurtsille ja tuon sepelin päälle tulee terassia, ehkä vasta syssymmällä tai ensi kesänä...
1606470.jpg
Hyvin istuu maisemaan ja vielä kun maalataan sen saman väriseksi kuin mökki ja saadaan musta huopa päälle niin hienolta näyttää.
1606484.jpg
Onhan tuossa vielä töitä, verhot pitää ostaa ja kaikennäköistä juttua sinne. Emme laita sitä kotakeittiötä sinne nyt kesällä paikoilleen, vaan se toimii kesähuoneena, penkitkin laitamme vain umpiseinille. Haluan sinne pöydän ja tuolit. Sähkötkin pitää vielä vetää, että saadaan sinne muutama pistoke radiota ja lamppua varten ainakin. ONNEKSI pakettiin eivät kuuluneet ne hirvittävän järkyttävän kamalat porontaljat.

1606494.jpg
Alppiruusu näytti tältä muutama tunti sitten. Paljon tulee taas kukkia, on se hyvä että olen sille tarjoillut kahvinpurut ja maidonjämät ...

Lisää kodasta ensi viikonlopun jälkeen.

Kiitokset vielä Petelle ja Kimmolle, ilman teitä ei tuo Kota isolla Koolla olisi tuossa pystyssä.Meillä on aivan mahtavat naapurit ja porukkahenki mitä parhain. See you next weekend!!!